S cieľom uľahčiť používateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Kliknutím na tlačidlo "OK" súhlasíte s použitím preferenčných, štatistických aj marketingových cookies pre nás aj našich partnerov. Funkčné cookies sú v rámci zachovania funkčnosti webu používané počas celej doby prehliadania webom. Podrobné informácie a nastavenia ku cookies nájdete tu.

Úvod » PAELLA HORÁKY » Paella horák 500 PLUS


        

Paella horák 500 PLUS

Paella horák 500 PLUS

NOVINKA

skladom

 

Číslo produktu: 17PH500P
Výrobca: Garcima
naša cena bez DPH : 68,25 EUR
naša cena s DPH (20 %):
81,90 EUR
Strážny pes:
Strážny pes

do košíka:
  ks  

Dvojitý Paella horák 500 mm PLUS - Zvýšený výkon KW

Originálny Paella horák (dvojhorák: vonkajší a 2x vnútorný kruh) na propán bután od renomovaného Španielskeho výrobcu vhodný pre varenie najmä na Paella panviciach.

Horák je samozrejme vhodný pre akékoľvek iné využitie v gastronómii.

Vonkajší okruh + dvojitý vnútorný okruh.

- nezávislá regulácia výkonu oboch horákov do 21,85 kW
- spotreba PB: 1590 / 1560 g/h
- oceľový horák: Ø 500 mm
- povrchová úprava: smalt
- prevádzkový tlak 28/37 mbar
- vstup pre propán butánovú hadicu s vnútorným Ø 8 - 9 mm

- Vyrobené v Španielsku

- Ideálny na stojan pre paella horák a panvice s priemerom 60 a viac.

- stojan ani panvica nie je súčasťou produktu


Paella je typické španielske jedlo z ryže , podobné rizote alebo kari . Pochádza zo španielskeho mesta Valencie. Ľudia , ktorí v Španielsku nežijú , paellu zvyčajne vnímajú ako národné jedlo Španielska , ale väčšina Španielov ju skôr pokladá za regionálny pokrm , vyskytujúce sa v oblasti Valencia . Obyvatelia Valencie ju naopak považujú za jeden zo svojich symbolov .

Podobne ako v prípade rizota existuje veľa receptov s rôznymi ingredienciami . Na rozdiel od rizota sa však v Paella častejšie objavujú plody mora , zelenina a korenie . Pripravuje sa na špeciálne nízkej rovnej panvici s ušami zvané paellera a výsledný pokrm je menej lepivý.

Paella sa prvýkrát objavila v chudobnejších oblastiach na juhu Španielska . Vznikla na rybárskych lodiach na spôsob arroz caldoso; išlo vtedy o jedno z najchudobnejších jedál pre rybárov. Pri príprave paelly je najdôležitejšou prísadou ryža, ktorá sa neumýva, pretože škrob pri varení spôsobuje potrebnej zahustenie .

N2Y3ZT
Strážny pes
Watch DOG


Informovať na e-mail pri zmene:


       keď cena klesne pod EUR

        keď produkt bude na sklade


Zadajte Váš e-mail: